Uitzenden, Detacheren, Payroll, Crewing, Mediation, Werving & Selectie

Inschrijven

Om je in te schrijven als kandidaat, moet je de volgende gegevens invullen in jouw profiel. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens in. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Inschrijven

Via www.sempersoneelsdiensten.nl kun je onder andere informatie opvragen, solliciteren op onze vacatures en je aanmelden voor een Job Alert. Op een aantal plaatsen op deze website vragen wij dan om je gegevens. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de gegevens die je achterlaat.

De verstrekte gegevens worden opgeslagen op een server van SEM Personeelsdiensten. SEM Personeelsdiensten blijft eigenaar van deze gegevens en voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. SEM Personeelsdiensten gebruikt deze gegevens voor de volgende doeleinden: om jouw sollicitatie voor onze vacatures te registreren, om contact met jou te onderhouden over zaken zoals recruitmentactiviteiten, beschikbare vacatures, loopbaanmogelijkheden en de verschillende contactmomenten in een selectietraject.

Gegevens worden niet zonder je toestemming ter beschikking gesteld aan derden voor een ander doel dan het doel waarvoor je de gegevens hebt verstrekt. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.
Ja

Meer informatie?

Neem contact op
Sem Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.